Saskia Belleman over het proces over de moord op Derk Wiersum: “Je merkt aan alles dat de schaduw van Peter R. de Vries over het proces hing.”

De liquidatie van Derk Wiersum was de 9/11 van de advocatuur. Maandag begint de inhoudelijke rechtszaak over de moord op Wiersum, de strafrechtadvocaat die kroongetuige Nabil B. bijstond in het Marengo-proces. De aanslag op Peter R. de Vries vorige week, de vertrouwenspersoon van diezelfde kroongetuige, maakt de zitting maandag extra beladen. Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank en praat ons bij.

Beladen proces
Vandaag begon het inhoudelijke proces over de moord op advocaat Derk Wiersum. Het is een extra beladen proces, nog geen week na de aanslag op Peter R. de Vries. Saskia Belleman: “Je merkt aan alles dat de schaduw van Peter R. de Vries over het proces hing.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Saskia Belleman terug. 

Vergelijkbare artikelen