Mustafa Marghadi: “In Italië zijn ze verbaasd dat Peter R. de Vries gewoon los rond kon lopen”

In Italië vinden maffia-experts dat Nederland de macht van de georganiseerde misdaad onderschat. Als Italië-correspondent versloeg Mustafa Marghadi onder meer een megaproces tegen zeker 350 leden van de maffia. In Op1 vertelt hij hoe Italië optreedt tegen de maffia. Kan Nederland daar nog iets van opsteken?

Onderschatting
In Italië vinden maffia-experts dat Nederland de macht van de georganiseerde misdaad onderschat. Voormalig Italië-correspondent Mustafa Marghadi: “Italië heeft gerealiseerd waartoe de maffia in staat is, min of meer parallel aan Nederland nu, maar dan met Giovanni Falcone.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Mustafa Marghadi terug. 

Vergelijkbare artikelen