Joost Vullings: “Mark Rutte is een beetje de nationale cliniclown”

Het politieke jaar vol dramatiek en turbulentie zit er na deze week op. Het waren maanden waarin ook de parlementaire pers regelmatig van de ene in de andere verbazing viel. Politiek verslaggevers Xander van der Wulp en Joost Vullings hebben de hoogte- en dieptepunten voor ons op een rij gezet.

Cliniclown
Deze week eindigt een roerig politiek jaar. Xander van der Wulp en Joost Vullings verzamelden de opmerkelijkste beeldfragmenten. “Rutte is de nationale cliniclown. Je bent even blij als hij geweest is, maar het probleem is nog even groot”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Xander van der Wulp en Joost Vullings terug.

Vergelijkbare artikelen