Suse van Kleef: “Bij de Engelsen heerst echt een beetje kortsluiting”

Met de finale tussen Engeland en Italië komt het EK voetbal zondag in het Londense Wembley tot zijn climax. De Italianen gaan op jacht naar hun tweede Europese titel en de Engelsen hopen voor het eerst de beker omhoog te mogen tillen. Bij Op1 blikken we vast vooruit met voormalig Italië-correspondent Mustafa Marghadi en voormalig Engeland-correspondent en voetbalcommentator voor de NOS Suse van Kleef.

EK-koorts
Waar is de EK-koorts het hevigst? In Engeland en Italië wordt uitgekeken naar de finale van zondag. Suse van Kleef: “Bij de Engelsen kan je het echt wel omschrijven als kortsluiting.” Mustafa Marghadi: “Bij de Italianen moet dat allemaal een beetje groeien.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Suse van Kleef en Mustafa Marghadi terug. 

Vergelijkbare artikelen