Bas Smit en Nicolette van Dam: “Nederland heeft echt alles”

De coronacrisis gooit voor veel vakantiegangers nog steeds roet in het eten. Maar niet getreurd! Een vakantie in Nederland hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn. Bas Smit en Nicolette van Dam gingen afgelopen jaar, met tips van hun Instagram-volgers, op ontdekkingsreis door alle provincies en kwamen erachter dat Nederland veel te bieden heeft. Het resultaat is een vakantieboek boordevol tips voor tripjes en dagjes uit in Nederland. 

Vakantieboek
Nu je mogelijk niet naar het buitenland op reis kunt, komen Bas Smit en Nicolette van Dam met een vakantieboek over de mooiste plekjes in Nederland. “De kinderen mochten om de beurt zeggen of we naar links of rechts moesten. Dan kom je op de gekste plekken terecht.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bas Smit en Nicolette van Dam terug. 

Vergelijkbare artikelen