Joost Prinsen over het boek ‘Na Emma’ en zijn nieuw gevonden levensgeluk

Schrijver, acteur en presentator Joost Prinsen veroverde afgelopen week de harten van heel Nederland met zijn nieuwe liefde Noraly Beyer. Hij komt uit een zware periode nadat begin vorig jaar zijn vrouw Emma overleed.

In het boek ‘Na Emma’ blikt Prinsen terug op de twaalf maanden na haar dood. Maandagavond bij Op1 vertelde Prinsen over zijn rouwverwerking, zelfdiscipline en zijn nieuw gevonden levensgeluk. ”Ik maakte Noraly Beyer mee tijdens een voorstelling en vond haar toen al hartstikke leuk. Ik heb er een e-mail aan gewaagd en toen hebben we een date gehad. Eén jaar later hadden we verkering.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Joost Prinsen terug.

Vergelijkbare artikelen