Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen over wel of niet terughalen IS-vrouwen: ”Wij hebben de sleutels van de kampen helemaal niet”

Het terughalen van Nederlandse IS-vrouwen blijft een duivels dilemma voor de Tweede Kamer. De emoties liepen vandaag opnieuw hoog op tijdens het debat. Donderdagavond bij Op1 gingen VVD-Kamerlid Ingrid Michon, Yezidi Dalal Ghanim en oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen met elkaar in gesprek over wat te doen met deze terroristenvrouwen.

Oorlogsverslaggever Hans Jaap Melissen over het wel of niet terughalen van Nederlandse IS-vrouwen: ”Ik begrijp het goed dat mensen ze daar willen houden, maar door het roepen zullen ze niet daar blijven. Wij hebben de sleutels van de kampen helemaal niet.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ingrid Michon, Hans Jaap Melissen en Dalal Ghanim terug. 

Vergelijkbare artikelen