Ben van der Burg over Elon Musk: ‘’Het is een geniale gek, wat hij allemaal neergezet heeft is echt briljant”

Elon Musk is één van de rijkste mensen op aarde en heeft de wereld drastisch veranderd. Hij heeft onder andere ruimtevaartbedrijf SpaceX opgericht, is de baas van het elektrische automerk Tesla en is heel invloedrijk voor de koers van de crypto’s. Deze week vierde de markante Musk zijn vijftigste verjaardag.

Techexpert Ben van der Burg en wetenschapsjournalist Anna Gimbrère namen bij Op1 het fenomeen Elon Musk onder de loep en bespraken wat we nog van hem kunnen verwachten in de toekomst. Techexpert Ben van der Burg: ”Het is een geniale gek. Wat hij allemaal neergezet heeft is echt briljant en hij kan mensen ook heel goed overtuigen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Ben van der Burg en Anna Gimbrère terug. 

Vergelijkbare artikelen