Acteurs Sens en Imme Gerritsen & Jos en Koen van der Donk over de Kameleon-films

De beroemde Friese tweeling Hielke en Sietse is terug! De nieuwe Kameleon-film, ‘Kameleon aan de ketting’ draait nu in de bioscoop. De broers worden dit keer vertolkt door twee nieuwe acteurs: Sens en Imme Gerritsen. Donderdag schoven ze aan bij Op1 om alles over hun avontuur te vertellen. Ook de broers die de tweeling vertolkten in 2005 en 2007 waren te gast. Hoe blikken zij terug op het succes van de films?

Jos van der Donk speelde Sietse in de vorige film en hij heeft enorm genoten van wat dat destijds allemaal teweeg bracht. ”Het werd ineens een succes en dat was enorm wennen. We werden overal herkend op straat.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met de Kameleon-tweelingen terug. 

Vergelijkbare artikelen