Rafael van der Vaart: ”Ik ken Frank de Boer als een geweldige veldtrainer”

Na elke Oranjewedstrijd kon Nederland rekenen op het vlijmscherpe commentaar van Rafael van der Vaart. De oud-profvoetballer blikt vanavond bij Op1 terug op de ondergang van Oranje maar kijkt vooral ook vooruit. Met het opstappen van Frank de Boer en het naderende WK in Qatar hangt er namelijk een belangrijke vraag in de lucht: wie moet de nieuwe bondscoach van het Nederlands Elftal worden?

Rafael van der Vaart was hard over Frank de Boer in zijn commentaar tijdens het EK. Toch speelden ze vanochtend nog een potje padel samen. “Ik ken hem als een geweldige veldtrainer. Maar als je naar het buitenland gaat vragen ze wat anders, en dat was geen succes.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Rafael van der Vaart terug. 

Vergelijkbare artikelen