Marrit van Exel en Caroline van der Plas pleiten voor betaald verlof na verlies van een naaste

Betaald verlof na het verlies van een naaste: Marrit van Exel vindt het de normaalste zaak van de wereld. Van Exel, die zelf haar man en kind verloor, startte een petitie die meer dan 50.000 keer werd ondertekend, genoeg om de agenda van de Tweede Kamer te halen. Kamerlid van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas is voorstander, zij verloor zelf ook haar man.

Caroline van der Plas is van mening dat je een periode om te rouwen nodig hebt: “Als je afhankelijk bent van je werkgever en je voelt die druk, en de werkgever laat die druk ook nog doorschemeren, dan kom je helemaal niet aan je rouw toe.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marrit van Exel en Caroline van der Plas terug. 

Vergelijkbare artikelen