Bilal Wahib: “Op het moment dat ik het deed, had ik niet door dat ik fout zat”

Bilal Wahib doet vrijdag bij Op1 voor het eerst zijn verhaal nadat hij in maart in opspraak kwam. Hij daagde een minderjarige uit zijn geslachtsdeel te tonen tijdens een live sessie op Instagram. Wahib werd daarna door vrijwel iedereen geboycot. Tot afgelopen maandag. Zijn muziek werd voor het eerst weer gedraaid op radiozender 3FM. Hoe gaat het nu met hem en hoe heeft hij afgelopen periode beleefd?

Bilal had op het moment dat het gebeurde, niet door dat hij fout zat. Dat kwam pas later, toen hij de reacties las. Wahib: “Toen kreeg ik een hele harde klap in mijn gezicht met ‘what the fuck ben jij nou eigenlijk aan het doen’?”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Hij kon na zijn gigantische misstap zijn moeder even niet aankijken. “Ik kwam binnen en ze moest gewoon huilen, daar komt het eigenlijk op neer. Ze was heel erg boos, maar ik bleef wel haar kind en ze zag dat ik iemand nodig had op dat moment.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bilal Wahib terug.

Vergelijkbare artikelen