Berget Lewis en Nyassa Alberta met een ode aan Tina Turner

Twee uur drama en applaus, met schitterend live-beeld en aangrijpende bekentenissen. De nieuwe documentaire ‘Tina’ draait vanaf 1 juli in de bioscoop. Aan tafel superfan en zangeres Berget Lewis, die Tina Turner als haar belangrijkste inspiratiebron ziet, en actrice Nyassa Alberta, die in de musical Tina de titelrol vertolkt. Die musical is vanaf 14 juli weer te zien in Utrecht.

De documentaire geeft een indringend beeld over het leven en carrière van de ‘queen of rock ’n roll’, Tina Turner. Van het huiselijk geweld ten tijde van haar relatie met Ike Turner tot haar wederopstanding in tjokvolle stadions die hits als ‘Simply The Best’ en ‘What’s Love Got To Do With It’ meebrullen.

Musicalster Nyassa Alberta keek met veel bewondering naar de nieuwe documentaire over Tina Turner. “In haar privéleven was ze natuurlijk zo gevangen, dat het podium haar vrijheid was. Ik denk dat het voor mensen heel inspirerend was voor mensen om te zien.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Berget Lewis en Nyassa Alberta terug.

Vergelijkbare artikelen