Jean Dohmen: “Je mag het niet te hard zeggen, maar de economische schade viel eigenlijk mee”

Na anderhalf jaar leven in deze pandemie lijkt het einde nu te naderen en economisch gaat het allesbehalve slecht. Bedrijven gaan bijna niet failliet en de werkloosheid in Nederland daalt al maanden. Bij Op1 bespreken we het toenemend optimisme over de economie met journalist van het Financieele Dagblad Jean Dohmen en horecaondernemer Ward Mansour. 

De coronacrisis lijkt zijn einde te naderen en de positieve economische cijfers vliegen ons om de oren. Jean Dohmen: “Je mag het niet te hard zeggen, maar de economische schade viel eigenlijk mee. In plaats van twee blauwe ogen, hadden we er één.” De steunpakketten zijn een gouden zet geweest. Aldus Dohmen. “Waarmee voorkomen is dat al die bedrijven over de kop zijn gegaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jean Dohmen en Ward Mansour terug.

Vergelijkbare artikelen