Wolter Kroes, Greg de Jong, Gert en Danny kunnen niet wachten tot het EK

Vrijdagavond is het dan eindelijk zo ver: de start van het EK. Voor veel Nederlanders is het een prachtige maand. Zo bezocht Gert al 315 wedstrijden van het Nederlands elftal en mag Danny zijn straat in Den Haag de mooiste Oranjestraat van Nederland noemen. Voor Greg de Jong zijn het hoogtijdagen. Zijn feestartikelengroothandel levert alles dat met oranje te maken heeft. En dat het prima is voor zanger Wolter Kroes dat we er eindelijk weer bij zijn, weten we natuurlijk allemaal! Hij heeft een nieuwe versie van zijn hit Viva Hollandia uitgebracht.

Er hangen 30 kilometers aan vlaggetjes in de wijk van Danny. “Het is gewoon super mooi. We zijn in 88 al begonnen, het is inmiddels een echte traditie. We hebben die samenhorigheid nodig in deze tijd.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Viva Hollandia
Wolter Kroes zingt zijn klassieke Viva Hollandia en als klap op de vuurpijl sluit onze enige echte alpEKa de uitzending af met een voorspelling van de uitslag van Nederland-Oekraïne. Wie gaat er winnen?

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Wolter Kroes, Greg de Jong, Gert en Danny terug.

Vergelijkbare artikelen