Sandra Timmerman over ouders Gert en Hermien: “Je hebt het leven op de bühne en het privéleven. Dat laatste was gewoon niet goed of gezond”

Het zangduo Gert en Hermien was in de jaren zestig immens met liedjes zoals ‘Alle duiven op de Dam’. Toch eisten de successen hun tol en de roddelbladen pakten flink uit met verschillende schandalen binnen de familie. In de nieuwe documentaire ‘De Gert & Hermien Story’ neemt hun oudste dochter Sandra Timmerman geen blad voor de mond over haar ouders. Bij Op1 vertelt ze samen met documentairemaker Hans Heijnen over haar jeugd en de bijzondere documentaire die woensdag wordt uitgezonden.

Gert en Hermien beleefden extreme hoogte- en dieptepunten. Hun dochter Sandra vertelt er openhartig over in ‘De Gert & Hermien story’. “Je hebt het leven op de bühne en het privéleven. Dat laatste was gewoon niet goed of gezond.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sandra Timmerman en Hans Heijnen terug.

Vergelijkbare artikelen