Marleen de Rooy: “De linkse partijen willen met elkaar om tafel zitten, maar daar wil het CDA niks van weten”

Komende zondag zou Mariëtte Hamer met een advies over een nieuw kabinet komen, maar dat gaat de informateur niet halen. Omdat de kabinetsformatie erg moeizaam verloopt zegt Hamer meer tijd nodig te hebben. Bij Op1 vertelt politiek verslaggever voor de NOS Marleen de Rooy alles over het aangekondigde uitstel.

Uitstel
Politiek verslaggever bij de NOS Marleen de Rooy over het uitstel dat informateur Mariëtte Hamer kreeg. “De linkse partijen willen met elkaar om tafel zitten, maar daar wil het CDA niks van weten. En ze zijn niet de enige.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Marleen de Rooy terug.

Vergelijkbare artikelen