Job Pattinasarany en Perry de Man over hun klootzak-proof kookboek: “Elke lul kan het maken”

Recepten die helemaal klootzak-proof zijn. Dat is het idee achter het nieuwe kookboek van Rotterdamse tv-koks Job Pattinasarany en Perry de Man. Geen gelikte foto’s en gekke kruiden, maar simpele recepten uit alle windstreken. Van burrito’s met kip, tot Surinaamse broodjes. Het komt allemaal aan bod in ‘Job en Perry’. In Op1 vertellen de mannen waarom een klootzak-proof kookboek, écht niet langer kon ontbreken op de Nederlandse kookboekenplank.

Klootzak-proof
De Rotterdamse koks Job Pattinasarany en Perry de Man schreven een klootzak-proof kookboek. Pattinasarany: “We hebben een boek geschreven dat klootzak-proof is.” Perry de man legt uit wat dat betekent: “Elke lul kan het maken.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Job Pattinasarany en Perry de Man terug.

Vergelijkbare artikelen