Douwe Bob presenteert zijn nieuwe album ‘Born to Win, Born to Lose’

Vorige week kwam Douwe Bob met een nieuw album. Ondanks dat hij een moeilijk jaar had, is het alles behalve een droevige liedjesplaat geworden. Het is het juist het eerste pure americana-album van de zanger, die een voorliefde heeft voor traditionele Amerikaanse muziek. In Op1 vertelt hij hoe hij troost vond in de muziek en sluit hij de uitzending af met de titelsong van het nieuwe album, ‘Born to Win, Born to Lose’.

‘Born to win, born to lose’
Douwe Bob heeft een nieuw album met 13 prachtige nummers en zeer persoonlijke teksten over troost. Speciaal voor Paul de Leeuw speelt hij het nummer ‘Amsterdam’. Gevolgd door ‘Ready or not’ om de laatste uitzending van Paul en Astrid af te sluiten.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Douwe Bob terug. 

Vergelijkbare artikelen