Pierre Rieu: “Mijn vader verkoopt nog liever zijn viool dan dat hij mensen op straat zet”

Voor het tweede jaar op rij moet violist en dirigent André Rieu zijn zomerconcerten in Maastricht door toedoen van coronamaatregelen overslaan. Toch hoeven de ruim 150.000 fans die jaarlijks naar het Vrijthof komen niet te treuren. Samen met zijn zoon Pierre Rieu heeft André namelijk de hoogtepunten van 15 jaar zomerconcerten op een rij gezet voor een speciaal televisieprogramma. 

Viool verkopen
De jaarlijkse concerten van André Rieu en zoon Pierre Rieu op het Vrijthof in Maastricht gaan voor de tweede keer niet door. Toch is het hele team achter de shows nog bij elkaar. Pierre: “Mijn vader zei: ‘ik verkoop nog liever mijn viool dan dat ik mensen op straat zet.’”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met André en Pierre Rieu terug. 

Vergelijkbare artikelen