Sabine van der Helm stoomt katten klaar als echt showpoezen

De katten Abatutu en Chanjo zijn echte filmsterren. Abatutu had in 2018 een glansrol in De Wilde Stad, nu is hij te zien in de nieuwe Netflix-film Poeslief. Maar hoe maak je van een normale kat, een echte showpoes? Dat weet Sabine van der Helm als geen ander. Ze runt een castingbureau voor kattenacteurs, waar ze de dieren klaarstoomt voor het grote werk. In Op1 brengt ze de katten mee en ook casten we live in de studio de allerbeste kat voor het witte doek!

Filmsterren
Veel mensen hopen op een filmcarrière voor hun kat. Zijn de poezen van Jort en Welmoed ook geschikt als filmsterren? Helaas. Sabine van der Helm die een castingbureau voor katten heeft, denkt dat de kat van Welmoed niet geschikt zijn voor het grote doek. Dan maar als model? “Ik weet zeker dat een fotosessie erin zit, maar een buitenscène wordt wat lastiger.” Aldus Van der Helm

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Sabine van der Helm (en haar katten) terug. 

Vergelijkbare artikelen