Jan Jaap van der Wal gaat terug het theater in met eenmalige show

Cabaretier Jan Jaap van der Wal mag eindelijk terug het theater in, maar doet dat anders dan anders. Hij gaat dit keer niet op zomertournee, maar speelt eenmalig ‘En Route’ voor vijftig bezoekers in Alkmaar. Woensdagavond in Op1 vertelde Van der Wal hoe deze show tot stand is gekomen in een jaar waarin zo weinig mogelijk was.

Het is volgens hem voor iedereen nog spannend, weer voor de eerste keer naar het theater. “Het viel me op dat mensen liever nog niet op de eerste rij zitten, ik praat natuurlijk met een beetje consumptie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jan Jaap van der Wal terug. 

Vergelijkbare artikelen