Roos Schlikker: “Er wordt veel gelachen, maar het is ook een podcast over menselijke veerkracht”

Roos Schlikker en Malou Holshuijsen gaan in hun podcast op zoek naar verhalen waarvan je dacht: dit komt nooit meer goed. De podcastmakers spreken onder andere met schrijver Ronald Giphart over zijn non-succesverhalen. Dinsdag bij Op1 geeft Giphart een tipje van de sluier en nemen Schlikker en Holshuijsen ons mee in de wereld van het anti-succes.

Waarom deze podcast? Malou Holshuijsen: “Ik had vooral zin om me weer laten te verrassen door verhalen van vreemden. Het is een vraag die heel veel ruimte geeft voor allerlei soorten verhalen.” De podcast geeft ruimte voor zowel bloopers en humor,  als diepgang. “Er wordt veel gelachen want wij zijn allebei wel geneigd om de relativering op te zoeken, maar het is ook een podcast over menselijke veerkracht.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Roos Schlikker, Malou Holshuijsen & Ronald Giphart terug.

Vergelijkbare artikelen