The Voice of Holland-zangeres Hanin Al Kadamani zingt haar eerste single ‘Alright’

Hanin Al Kadamani liet bij het vorige seizoen van The Voice of Holland een grote indruk achter, niet alleen met haar zangtalenten, maar ook met haar verhaal. De 18-jarige Hanin moest met haar familie vluchten vanuit Syrië naar Nederland en wacht nu al vier jaar op een verblijfsvergunning. Vandaag zijn er belangrijke stappen gezet, op dezelfde dag dat ze haar nieuwe single ‘Alright’ uitbrengt! In Op1 laat ze hier een voorproefje van horen.

Nederland was onder de indruk van de 18-jarige Hanin al Kadamani vorig seizoen bij The Voice of Holland. Nu wordt de Syrische zangeres mogelijk met haar familie het land uitgezet. Er is een petitie gestart. Bij Op1 zingt ze haar eerste single, ‘Alright’.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Hanin al Kadamani terug.

Vergelijkbare artikelen