Diederik Gommers: “Je ziet dat er echt ruimte komt voor iedereen om op vakantie te gaan”

Vrijdag staat alweer de 33e persconferentie voor de deur. Er wordt goed nieuws verwacht, want de coronacijfers lijken al een paar weken de goede kant op te gaan. Reden genoeg voor het kabinet om de nieuwe ronde versoepelingen een paar dagen te vervroegen. Wat vindt Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, van de versoepelingen? Hij vertelt erover in Op1.

Diederik Gommers is positief over de huidige cijfers en de vooruitzichten, Hij is het dus ook eens met de aangekondigde versoepelingen. “Je ziet in de prognose dat de cijfers in de zomer echt zo laag zullen zijn, dat er echt ruimte komt voor iedereen om op vakantie te gaan.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Gommers gaat voorlopig zelf nog niet op vakantie, hij maakt zich nog te veel zorgen over zijn IC. “Ik ga er eerst voor zorgen dat iedereen op die intensive care blijft werken en dat er nieuwe mensen komen werken. Als dat gebeurd is, dan ga ik op vakantie.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Diederik Gommers terug.

Vergelijkbare artikelen