Bert Kops: ‘’Op een gegeven moment vervagen de normen een beetje”

Bert Kops was ooit de beste worstelaar van Nederland, maar gaf het sportleven bijna op voor een carrière in het criminele circuit. Het scheelde weinig of hij ging in zee met criminelen als Willem Holleeder en Cor van Hout. Inmiddels runt hij al 36 jaar een succesvolle vechtschool. Gerlof Leistra schreef een biografie over het turbulente leven van ‘Bertje Kops’.

Criminele circuit
Bert Kops was ooit de beste worstelaar van Nederland, maar gaf het sportleven bijna op voor een carrière in het criminele circuit. Kops: “Je bent in dat wereldje en je vindt wat daar gebeurd helemaal normaal dus op een gegeven moment vervagen de normen een beetje. Ik was wel een beetje een rebel, ik vond het allemaal wel grappig.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Bert Kops en Gerlof Leistra terug. 

Vergelijkbare artikelen