Remona de Hond vertelt hoe een jaar na de dood van haar man Marc de Hond nog een laatste wens in vervulling gaat

Het is volgende week alweer een jaar geleden dat Marc de Hond overleed aan de gevolgen van kanker. Voor zijn vrouw Remona de Hond en de twee kinderen is het gemis nog steeds voelbaar, maar de voormalig topsporter, presentator, theatermaker én schrijver weet ook na zijn dood nog dromen te verwezenlijken. Woensdagavond bij Op1 vertelde Remona hoe een laatste wens van Marc nog in vervulling gaat.

Hij laat met een attractie in de Elfteling een bijzondere erfenis na, vertelt Remona de Hond- Fransen, zijn weduwe. “Dat de kinderen in de attractie van hun vader kunnen spelen, dat is heel bijzonder.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Remona de Hond terug. 

Vergelijkbare artikelen