Tim Knol over Bob Dylan: ”de muziek raakte mij als klein jochie direct”

De legendarische Bob Dylan is deze week tachtig geworden. Hij was stem van de protestgeneratie en de eerste popzanger die de Nobelprijs voor de literatuur won. Zestig jaar na z’n eerste optreden weet hij nog niet van ophouden. Columnist Nico Dijkshoorn en singer-songwriter Tim knol zijn nog altijd diep onder de indruk. Woensdagavond bij Op1 brachten ze een ode.

Tim Knol: “Hij kan met drie akkoorden een lied schrijven en het gaat nooit meer uit je hoofd.” Tim Knol is in zijn jeugd fan van Bob Dylan geworden. ”Het stond echt vaak op thuis. Mijn vader draaide het album ‘blonde on blonde’ mijn hele jeugd en dat raakte mij als achtjarig jochie direct.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Tim Knol en Nico Dijkshoorn terug. 

Vergelijkbare artikelen