Cornald Maas: “Tijdens de repetitie is niet live geschakeld naar Duncan Laurence”

Cornald Maas hoefde geen sprintje te trekken om de uitzending te halen, maar eigenlijk is de dag vóór de Grand Final nog veel drukker. Hij brengt het laatste nieuws over de dress rehearsals mee naar Op1. 

Gaan we Duncan Laurence morgenavond alsnog zien tijdens de finale? Cornald Maas: ‘’Er wordt morgen een opname gestart. Tijdens de repetitie is niet live geschakeld naar Duncan Laurence. Het zou best schandelijk zijn als dat niet gaat gebeuren.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Redo was dé sensatie tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Hij opende de show met een spectaculaire dansact gisteravond. Hij vertelt hoe het was om op te treden voor een miljoenenpubliek. ‘’Ik kijk er echt vol trots op terug. Eefje de Visser doet het ook zo mooi, het was een heel fijne samenwerking.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Cornald Maas terug.

Vergelijkbare artikelen