Sander Lantinga: “Cornald is mister Wikipedia en daarnaast mag best wel eens een steekje links en rechts”

Na hun debuut als duo afgelopen dinsdag staan commentatoren Sander Lantinga en Cornald Maas donderdag voor hun tweede grote klus. Met scherpe analyses zullen ze ook de tweede halve finale van het songfestival van live commentaar voorzien. Direct na de show rennen ze van het commentatorhokje naar de studio van Op1 en blikken ze terug op de eerste dagen van hun samenwerking.

Commentatoren Sander Lantinga en Cornald Maas geven deskundig en soms vilein commentaar op het festijn. Lantinga: “De rolverdeling is duidelijk: Cornald is mister Wikipedia en daarnaast mag best wel eens een steekje links en rechts.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Cornald Maas en Sander Lantinga terug.

Vergelijkbare artikelen