Frits Huffnagel: “Ze was niet zo goed als Karin Bloemen, maar het was wel een goede performance”

Na een dag rust is het vanavond alweer tijd voor de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. En met landen als Griekenland, met de Nederlandse Stefania Liberakakis, Portugal en zelfs een optreden van Amerikaanse wereldster Flo Rida belooft het wederom een waar spektakel te worden. Direct na de show blikken we bij Op1 terug met liefhebbers Jamai Loman, Karin Bloemen, Ed Nijpels en Frits Huffnagel. En ook songfestivalbaas Sietse Bakker schuift even kort aan.

We danken het hele zangspektakel in Rotterdam natuurlijk aan Duncan Laurence, de winnaar van twee jaar terug. Donderdag werd bekend dat hij positief was getest voor corona. Songfestivalbaas Sietse Bakker: “Je gaat meteen in actiemodus. Je denkt vooraf veel na over hoe je dit soort situaties zou kunnen opvangen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Griekenland heeft dit jaar een Nederlands tintje. Frits Huffnagel: “We kunnen het er vrij snel over eens zijn dat ze niet zo goed kan zingen als Karin Bloemen, maar het was wel een goede performance.”

Kijk hier het hele gesprek met Sietse Bakker, Jamai Loman, Karin Bloemen, Ed Nijpels en Frits Huffnagel terug.

Vergelijkbare artikelen