Frans Klein over het songfestival: “Dit maak je maar eens in je leven mee denk ik”

Twee jaar lang zijn Directeur video NPO, Frans Klein en Voorzitter van de raad van bestuur NPO, Shula Rijxman bezig geweest met de voorbereidingen en nu is het eindelijk zo ver. Hét grootste tv-spektakel van deze eeuw op Nederlandse bodem is in Rotterdam losgebarsten. Voor de NPO-bazen is het songfestival een kroon op hun carrière. Donderdag vertellen ze er alles over bij Op1.

Voor NPO-boegbeelden Frans Klein en Shula Rijxman is het Eurovisie Songfestival in Rotterdam een kroon op hun carrière. Klein: “Het is vakmatig één van de grootste evenementen ter wereld. Dit maak je maar eens in je leven mee denk ik.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Frans Klein en Shula Rijxman terug.

Vergelijkbare artikelen