Nick Schilder, Jamai en Euvgenia Parakhina blikken terug op de eerste halve finale van het songfestival

Het Eurovisie Songfestival is dinsdagavond eindelijk van start gegaan in Ahoy Rotterdam. Het is nu onder andere aan bookmakerfavoriet Malta en ons buurland België om hun muzikale talenten te bewijzen. Jamai, Nick Schilder en Euvgenia Parakhina blikten direct na het zangspektakel terug.

De torenhoge favoriet van Jamai Loman was Malta. “Die viel gewoon op. Ze zingt echt goed en het liedje is catchy, het dansje erbij. Je wordt er vrolijk van.”

Nick Schilder let tijdens het Eurovisie Songfestival ondanks het visuele spektakel toch het meest op de nummers. “Ik ben toch een sucker voor een vakkundig liedje zoals Zweden. Die staat als een huis en vanaf het tweede refrein kun je het al meezingen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Nick Schilder, Jamai en Euvgenia Parakhina terug. 

Vergelijkbare artikelen