Cornald Maas: ”De meest authentieke liedjes zijn die niet in het Engels gezongen worden”

Cornald Maas kon dinsdsagavond eindelijk doen waar hij voor is gekomen: commentaar geven bij de eerste halve finale van het Songfestival. Direct na de uitzending kwam hij bij Op1 aanschuiven om na te praten over de terechte finalisten, de onterechte verliezers en de verrassingen van de avond.

Oekraïne zong dit jaar in hun eigen taal. Meer landen doen dat dit jaar: veel daarvan zijn donderdag of zaterdag pas aan de beurt. Cornald Maas heeft hoge verwachtingen. “Dit zijn echt authentieke bijdragen waarvan ik vermoed dat ze best wel hoog gaan eindigen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Cornald Maas terug. 

Vergelijkbare artikelen