Ahoy-directeur Jolanda Jansen: ”Voordat Duncan Laurence won ben ik al gaan bellen”

Het is het grootste evenement in Ahoy ooit. De directeur van het evenementencentrum in Rotterdam Jolanda Jansen schuift maandagavond aan in Op1 en vertelt ons hoe het is om het Eurovisie Songfestival te mogen faciliteren. Ook groot televisiecriticus Angela de Jong is te gast: wat heeft zij allemaal te zeggen over het grootste tv-evenement van ons land?

Ahoy-directeur Jolanda Jansen belde in 2019 al rond voordat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won. En niet voor niets. “Ik ben gaan bellen met andere landen om te checken hoe lang we de kalender dan vrij moesten spelen. Duncan stond er gewoon zó goed voor.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

De presentatie
AD-mediacolumniste Angela de Jong kijkt vooral uit naar de presentatie van het enorme evenement. ”Ik hoop dat Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Nikkie de Jager en Jan Smit het een beetje leuk gaan doen. Het moet niet te stijf worden.” De columniste hoopt dat er af en toe wat ruimte is voor een grapje en improvisatie.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Jolanda Jansen en Angela de Jong terug. 

Vergelijkbare artikelen