Valerie van de Flier “Er zijn nog zoveel besmettingen dat de kans dat ze op school een besmetting oploopt te groot is”

Moeten we kinderen wel of niet laten vaccineren? Valerie van de Flier is nierpatiënt en wacht op transplantatie. Ze zit uit angst voor corona inmiddels al 14 maanden thuis. Uit bescherming wil ze ook haar dochter van 7 laten vaccineren. Volgens haar is het namelijk pas echt veilig als de hele omgeving, dus ook het kind, een prik heeft gehad. Bij Op1 bespreekt ze met immunoloog Marjolein van Egmond of dit een goed idee is.

Niet naar school
Corona zou voor nierpatiënt Valerie van de Flier supergevaarlijk zijn. Daarom kan haar dochter van 7 niet naar school en wil ze haar graag laten vaccineren. “Er zijn nog zoveel besmettingen dat de kans dat ze op school een besmetting oploopt te groot is.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Valerie van de Flier en Marjolein van Egmond terug.

Vergelijkbare artikelen