Maarten van Rossem: “De maliebaan is een monument en dat wordt gewoon misbruikt voor het godvergeten autoverkeer”

In de serie ‘Hier zijn de Van Rossems’ gaan Maarten van Rossem, broer Vincent en zus Sis op pad in meerdere steden in Nederland. Inmiddels zijn de drie al toe aan hun zevende seizoen, waarin ze onder meer Maartens woonplaats Utrecht bezoeken. En dat is bijzonder, want ze hadden gezworen dat nooit te doen; elkaars woonplaats bezichtigen. 

Maliebaan
In een nieuw seizoen ‘Hier zijn de Van Rossems’ bezoekt de familie Van Rossem onder andere Utrecht, de woonplaats van Maarten. In de stad maken de Van Rossems zich onder andere druk over de Utrechtse maliebaan. “De maliebaan is een monument en dat wordt gewoon misbruikt voor het godvergeten autoverkeer.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Maarten van Rossem terug.

Vergelijkbare artikelen