Cornald Maas: “Onder normale omstandigheden zou Rotterdam nu volledig uit zijn voegen barsten”

Om niks te missen van het Eurovisie Songfestival wordt Op1 volgende week live uitgezonden vanuit Ahoy Rotterdam. Commentator Cornald Maas, al sinds 1993 betrokken bij het liedjesfestijn, schuift dan iedere avond aan in de uitzending. Hij zit inmiddels al een week in zijn bubbel in Rotterdam en praat ons vanavond alvast bij over de voorbereidingen van het songfestival.

Calm before the storm 
Songfestival-commentator  Cornald Maas zit al een week in z’n bubbel in Rotterdam. Hij praat ons bij over de voorbereidingen van het Eurovisie Songfestival. “Het is een beetje calm before the storm. Onder normale omstandigheden zou Rotterdam nu volledig uit zijn voegen barsten.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Cornald Maas terug.

Vergelijkbare artikelen