Ties Brock live vanuit Tel Aviv: “De onrust neemt steeds meer toe”

Er werden dinsdag 130 raketten op Tel Aviv in Israël afgevuurd vanuit Gaza. We bespreken bij Op1 het laatste nieuws met voorzitter van het Centraal Joods Overleg (CJO) Ronny Naftaniel.

“Het zijn vreselijke beelden die je ziet, aan beide kanten. Vrienden van mij zitten in schuilkelders.” De aanleiding is volgens hem waarschijnlijk de huisuitzetting in Oost-Jeruzalem. “Dat heeft heel veel emoties veroorzaakt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Correspondent Ties Brock is live vanuit Tel Aviv aanwezig. “In totaal nu dertig doden aan de Palestijnse kant.” De onrust nam in de avond steeds meer toe. “Het conflict heeft zich eigenlijk nu ook verplaatst van Jeruzalem naar de Gazastrook.” Meer bombardementen lijken hem waarschijnlijk.

Kijk hier het hele gesprek met Ronny Naftaniel en Ties Brock terug.

Vergelijkbare artikelen