Paul van Vliet: “Je zou kunnen zeggen dat ik 60 jaar aan moeder heb staan bewijzen wat ik kon”

Geen autobiografie, maar een terugblik op zijn veelbewogen jeugd en indrukwekkende carrière. Dat is het nieuwe boek ‘Heimwee naar morgen’ van cabaretier Paul van Vliet. In de bundel vol intieme verhalen vertelt hij over zijn herinneringen aan de oorlog en internationale avonturen. Maandagavond bij Op1 vertelt Van Vliet alles over de autobiografie die geen autobiografie mocht worden.

Afgelopen coronajaar ontdekte Paul van Vliet opnieuw de schrijftafel en bundelde hij ervaringen en herinneringen uit het rijke verleden van zijn ruim zestigjarige theatercarrière. “Je zou kunnen zeggen dat ik op het toneel 60 jaar aan moeder heb staan bewijzen wat ik kon.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Paul van Vliet terug. 

Vergelijkbare artikelen