Dionne Stax over koningin Máxima: “Ze moest het beste uit het leven halen”

Binnenkort viert koningin Máxima haar vijftigste verjaardag. Reden voor Dionne Stax om met haar programma ‘Dionne Dichtbij’ in het leven van onze vorstin te duiken, want hoe werd een gewoon Argentijns meisje toch de koningin van Nederland? Woensdagavond bij Op1 vertelt de presentatrice wat ze allemaal ontdekte bij het maken van deze serie.

Dionne had gehoopt meer mensen te kunnen spreken, ook bijvoorbeeld familie. Omdat dit uiteindelijk niet lukte moest ze creatief zijn. Máxima is volgens haar echt een liefdesbaby. “Het zit al in haar naam: ‘Máxima’, ze moest het beste uit het leven halen.” Dat willen is één, maar dat doen is volgens Stax iets anders.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Dionne Stax terug.

Vergelijkbare artikelen