Edson da Graça: “Voor mij betekent vrijheid dat je niet constant hoeft te overleven”

Vrijheid betekent iets anders voor iedereen. Elk jaar inspireren de Vrijheidscolleges jong en oud om na te denken over de waarde van vrijheid. Dit jaar zijn stand-up comedian Edson da Graça en programmamaker Joris Linssen twee van de sprekers. Da Graça spreekt in zijn lezing over hoe hij zich bevrijdde van financiële schulden. Linssen gaat in op de individuele vrijheid en het recht om anders te zijn dan de massa. Maandag bespreken ze bij Op1 wat vrijheid voor hun betekent.

Voor Edson da Graça betekent vrijheid dat je niet constant hoeft te overleven. Hij heeft dit zelf wel langere tijd gehad door geldproblemen. “Het was voor mij constant overleven en dan leef je in een roes van angst en stress, en dat is niet de manier.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Edson da Graça en Joris Linssen terug.

Vergelijkbare artikelen