Kevin Zee over Derk Bolt: “Hij kan heel veel geven aan zoekende kinderen die helemaal niks hebben”

Derk Bolt was compleet verrast toen hij een koninklijk lintje in ontvangst mocht nemen. De presentator werd tijdens de lintjesregen geridderd voor zijn werk voor het tv-programma Spoorloos, dat al dertig jaar mensen helpt bij hun zoektocht naar bloedverwanten. Welke reizen zijn hem het meest bijgebleven? Hij vertelt er maandagavond alles over.

Kevin Zee is een van de deelnemers van het tv-programma en kreeg in 2018 hulp van Bolt in de zoektocht naar zijn vader, die hij na een hobbelige zoektocht ook vond. Hij vindt het lintje voor Bolt meer dan terecht. “Hij kan heel veel geven aan zoekende kinderen die helemaal niks hebben.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Derk Bolt en Kevin Zee terug.

Vergelijkbare artikelen