Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley & Nikkie de Jager over de presentatie van het Eurovisie Songfestival

Na bijna twee jaar voorbereiden en oefenen, mogen songfestivalpresentatoren Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley en Nikkie de Jager straks dan eindelijk het podium op. En met ruim 180 miljoen kijkers uit meer dan 45 landen zullen ze een week lang volop in de internationale schijnwerpers staan. Hoe gaat de presentatie eruit zien? En wat wordt de rolverdeling? Vrijdagavond vertellen ze het allemaal bij Op1.

Jan Smit deed de afgelopen 10 jaar het commentaar bij alle optredens samen met Cornald Maas. Dit jaar neemt hij dus de presentatie voor zijn rekening. Jan Smit: ‘’Ik heb absoluut geen moment getwijfeld. Het is de grootste show die er bestaat en als je daarvoor gevraagd wordt: dan twijfel je geen moment.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

De voorbereidingen
Hoe zien de voorbereidingen eruit voor presentatoren van het Eurovisie Songfestival? Chantal Janzen heeft heel wat shows de revue laten passeren. ‘’Ik heb mij de afgelopen weken echt een paar dagen opgesloten om oude shows te bekijken en daarvan te leren.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Chantal Janzen, Jan Smit, Edsilia Rombley & Nikkie de Jager terug. 

Vergelijkbare artikelen