Stadsfotograaf Thomas Schlijper: “Overal barstte de stad uit zijn voegen”

Wat een rustige Koningsdag had moeten worden, liep in sommige steden in de loop van de middag toch uit op grote drukte. Politie moest soms ingrijpen en burgemeesters riepen mensen op weg te blijven uit Amsterdam en Utrecht. Thomas Schlijper is stadsfotograaf en keek vandaag met grote verbazing naar de grote menigten in Amsterdam. Bij Op1 laat hij zien wat hij aantrof.

Beduusd
Stadsfotograaf Thomas Schlijper trof vandaag veel drukke straten aan in Amsterdam: “Overal barstte de stad uit zijn voegen. Het was leuk om mensen vrolijk te zien maar tegelijkertijd was ik er een beetje beduusd van.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Thomas Schlijper terug.

Vergelijkbare artikelen