Renske Leijten: “het is voor ouders een slag in het gezicht dat de waarheid nog niet op tafel ligt.”

De notulen over de toeslagenaffaire van de ministerraad hebben veel los gemaakt. SP-lid Renske Leijten was een van de drijvende krachten achter het onthullen van de toeslagenaffaire. Ze is samen met advocaat Eva González Pérez te gast bij Op1, met een oproep aan alle fractieleiders om nu eindelijk eens de gedupeerden op één te zetten.

Brief
Meerdere gedupeerden van het toeslagenschandaal kwamen vandaag met een brief in reactie op de openbaarmaking van de ministerraadnotulen. Advocaat Eva González Pérez: “Ze zijn van mening dat ze in de ministerraad te weinig gesproken hebben over de oplossing van het probleem.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Klap in het gezicht
Het moet volgens Renske Leijten eens klaar zijn met de politieke poppenkast: het kabinet moet meer focus leggen op de gedupeerden, want op deze manier is het voor gedupeerde ouders erg zwaar. “Het is voor ouders steeds een slag in het gezicht dat de waarheid nog niet op tafel ligt.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek terug.

Vergelijkbare artikelen