Eppo van Nispen tot Sevenaer neemt ons mee in voorgaande Koningsdagen

Geen koekhappen en geen vrijmarkt. Koningsdag is dit jaar anders dan anders. Om ons toch nog even te herinneren aan de normaal Oranje-gekleurde straten, neemt de directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer, ons mee in de leukste koningsdagmomenten van voorgaande jaren, toen alles nog normaal was.

Om ons toch nog even te herinneren aan de normaal Oranje-gekleurde straten, neemt de directeur van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, Eppo van Nispen tot Sevenaer ons mee in de leukste Koningsdagmomenten van voorgaande jaren: “Tranen trekkend mooi.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Eppo van Nispen tot Sevenaer terug.

Vergelijkbare artikelen