Garrick Croes: “We wilden mensen hun gevoel van eigenwaarde teruggeven.”

Hulpverleners Hanoch Limahelu en Garrick Croes zijn een kapperscursus gaan volgen om dak- en thuislozen van een nieuwe coupe te voorzien. Met hun bakfiets reizen ze door heel Amsterdam om verwaarloosde kapsels op te frissen. Zo kreeg ook het kapsel van ex-dakloze Rudy een makeover. Bij Op1 vertellen de kappers en Rudy hoe daklozen door het knippen makkelijker weer mee kunnen doen in de samenleving.

Eigenwaarde
Hulpverleners Garrick Croes en Hanoch Limahelu trekken met hun bakfiets door Amsterdam om dak- en thuislozen te knippen. “We wilden mensen weer mooi maken en hun gevoel van eigenwaarde teruggeven.” Ook ex-dakloze Rudy was klant en vertelt hoe het knippen hem geholpen heeft.

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Hanoch Limahelu, Garrick Croes en Rudy terug.

Vergelijkbare artikelen