Guido Weijers: “Je wint het nooit van de bitterballen”

Iedere cabaretier heeft weleens een afschuwelijke avond meegemaakt, waarbij de voorstelling volledig in de soep loopt. Niet meewerkende techniek, tussendoor kwebbelend publiek of pijnlijke stiltes in de theaters. Cabaretier Wouter Monden bespreekt de meest vervelende optredens iedere week met een andere cabaretier in de Elektra Podcast. Wouter Monden, Guido Weijers en Erik van Muiswinkel blikken met de leukste anekdotes terug op pijnlijke theaterherinneringen.

Bitterballen
In de Elektra Podcast interviewt cabaretier Wouter Monden collega’s die vertellen over de meest afschuwelijke optredens uit hun carrière. Guido Weijers: “Bedrijfsfeesten zijn het ergst. Je wint het nooit van de bitterballen.”

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Wouter Monden, Guido Weijers en Erik van Muiswinkel terug.

Vergelijkbare artikelen