Jeroen Kijk in de Vegte en Henkjan Smits weten waar een winnend songfestivalliedje aan moet voldoen: “De song is niet het enige dat telt”

Met nog 26 dagen te gaan voordat het Eurovisie Songfestival in Ahoy Rotterdam losbarst is de Songfestivalkoorts echt begonnen. Jeroen Kijk in de Vegte wakkert in zijn online programma Bureau Eurovisie de koorts nog wat verder aan. Samen met onder andere Henkjan Smits, gaat hij op zoek naar het antwoord op de vraag: waar moet een winnend songfestivalliedje aan voldoen?

De mannen kunnen niet wachten tot het Songfestival in Rotterdam begint. Henkjan Smits: ‘’De song alleen is niet meer het enige dat telt. De act, het licht en het decor. Dat alles in combinatie met het hebben van een goed verhaal.’’

Om video’s van YouTube te kunnen tonen dienen Sociale Media koppelingen geaccepteerd te worden.

Cookie instellingen

Kijk hier het hele gesprek met Henkjan Smits en Jeroen Kijn in de Vegte terug.

Vergelijkbare artikelen